Изплащане с TBI

Студио Мисти предлага всички видове мебели и обзавеждане на изплащане само срещу представяне на лична карта. За целта е необходимо да посетите нашия шоурум и да носите личната си карта. След като изберете желаните от вас мебели и обзавеждане на място в магазина наш служител ще попълни документите за кандидатстване за кредит. Предлагаме мебели на лизинг с TBI Credit.

Уважаеми клиенти, Ти Би Ай Кредит Ви предоставя бърза и лесна възможност за закупуване на необходимите или желаните от Вас мебели и обзавеждане - офис столове, офис мебели, обзавеждане за заведение, маси, столове, търговско обзавеждане, оборудване, обзавеждане за дома, кухни, спални, гардероби, и т. н. с кредит за целево финансиране. Нашето желание е да улесним още повече вашия избор, а качествените продукти, предлагани в магазина на Марая мебели да станат още по-достъпни. Бихме искали да направите най-добрия избор за себе си или за подарък на Ваши близки и приятели, без да правите компромис с качеството за сметка на цената. Ние сме Ваш лоялен партньор. Вашите 6 причини да изберете Ти Би Ай Кредит :

- лесно: купувате различни видове стоки на стойност над 100 лв., без да заплащате цялата сума към момента на покупката

- бързо: в рамките на 10 минути Вие получавате отговор за одобрение

- изгодно: избирате сами месечната си вноска или някоя от промоционалните схеми за финансиране, които компанията предлага при ниско оскъпяване.

Сроковете за изплащане са от 3 до 60 месеца. При предсрочно погасяване на кредита не заплащате наказателни лихви и такси.

- удобно: връщате сумата на равни месечни вноски, които внасяте по най-удобния за Вас начин: чрез банков превод, с превод по разплащателната Ви сметка, по интернет чрез "E-Pay" или ако предпочитате да нареждате сами вноските си през банкомат, това може да стане чрез кредитна или дебитна карта с избор на "B- pay" и код на търговеца: 65 000. - Без никакви формалности: необходима ви е само лична карта, която да покажете на служителя в магазина за справка. Искането за финансиране се попълва от служител на Марая мебели. Без ограничение на максималните суми.

/