Бон Апети

Предлагаме на Вашето внимание проект за обзавеждане на снимачното студио на предаването "Бон Апети"

 

 

 

 
 

 За предаването:

 

Кои са съществените разлики между професионалните и хоби готвачите? Професионалистите знаят повече методи и техники, избират по-добрите продукти и си позволяват по-смели експерименти.


Водещите на "Бон Апети" по Нова телевизия са типични представители на т.нар. "млади професионалисти". И двамата имат сериозен за възрастта си професионален опит, трупан не само в България, но и в чужбина.


Кулинарните способности на Лора са издържали проверката на първокласни ресторанти във Франция, Испания, Германия, Италия. Едва на 23 тя може да се похвали с петгодишен опит във верига хотели и ресторанти в България. Преди да започне да готви за зрителите на „Бон Апети” тя е помощник главен готвач в семейния им ресторант.


До момента в професионалната си кариера Стоян винаги е бил "под пара". В Съединените щати работи едновременно в три ресторанта, единият от които известен с изключително изисканата си кухня. Преди да стане част от екипа на предаването е главен готвач във верига от 10 заведения и управлява голям екип. Може да се похвали с опит, трупан в някои от най-елитните столични ресторанти.


Как един телевизионен формат успява да мотивира двама млади готвачи с успешна кариера да напуснат професионалната кухня? Като им обещае възможността да внесат разнообразие в сравнително консервативната българска домашна кухня. Защото зад марката „Бон Апети” стои дълбокото убеждение, че вкус се създава, отглежда и насърчава.

 

Посетете официалния сайт на предаването!

 

/