ЛЕКС ГРУП

„ЛЕКС ГРУП“ АД е единствената международна компания на Балканите, тясно специализирана във вноса и реализацията на кухненски уреди за вграждане. Повече от 90% от продуктите, които групата предлага на пазара, са предназначени за вграждане в модерната кухня. Основният предмет на дейност на компанията е вносът и реализацията на кухненски аспиратори, уреди за вграждане и мивки.


От края на 1997 г. “ЛЕКС ГРУП“ е изключителен представител за България, Сърбия, Черна гора, Косово и Македония на световните лидери в производството на кухненски аспиратори - FABER, и в производството на уреди за вграждане - NARDI.
През 2004 г. „ЛЕКС ГРУП“ АД патентова за всички Европейски държави търговската марка EUROLUX, предлагаща най-голямата гама от уреди за вграждане за модерната кухня.
Днес фирмата с основание се гордее и с втората си търговска марка LINO, която вече започна да се налага на пазарите, на които групата работи успешно.

Благодарение на отличната си търговска политика през последните години „ЛЕКС ГРУП” и нейните дъщерни фирми - SKOLEKS в Македония и BEOLEKS в Сърбия, изградиха широка мрежа от партньори - регионални вериги от магазини за обзавеждане, водещи мебелни фирми, специализирани ателиета за обзавеждане на кухни по индивидуален проект, собствени търговски офиси, франчайзинги и изложбени салони.

Изключително преимущество за фирмата e изградената собствена сервизна мрежа, която „ЛЕКС ГРУП“ непрекъснато разширява, усъвършенства и развива.

Със своята цялостна дейност „ЛЕКС ГРУП“ АД и в бъдеще ще се стреми към устойчиво и успешно развитие и изпълнение на поетия ангажимент за честни и доверени взаимоотношения със своите служители, клиенти, партньори и обществото като цяло.
/