BLANKO

Фирма ЕВРОСЕТ ООД е създадена през 1993 година и е сред водещите фирми, предлагащи кухненски мивки, смесители, системи за разделяне на отпадъци и аксесоари в България. Фирмата има собствени  търговски обекти в София и Пловдив, a представителства във Варна и Бургас и други градове. Наши клиенти и дистрибутори са водещи производители и търговци на кухненски мебели в цялата страна.
Фирма Евросет ООД е официален вносител в България  на кухненски мивки и смесителни батерии от BLANCO-Германия.
Немският производител BLANCO предлага широка гама мивки, смесителни батерии и аксесоари,  отговарящи на всеки вкус - от най-стандартните изпълнения до  суперлуксозни изделия с множество екстри  и за най- взискателните клиенти .
BLANCO е сред водещите производители на кухненски мивки в международен мащаб. Интензивната изследователска дейност и сертифициране на изделията гарантират най-доброто качество на материала и обработката му. Функционалност, комфорт и дизайн са водещите линии при BLANCO. Мивки, смесители, системи за разделно събиране на отпадъци и функционални аксесоари са съобразени перфектно помежду си и представляват хармонично завършен кухненски център. Перфектно съчетаните компоненти- иновативна мивка, съответстващ смесител и функционална система за разделно събиране на отпадъци повишават комфорта на домакинския труд в кухнята. Повърхностите и материалите на мивките BLANCO са с висока устойчивост и са лесни за поддръжка. Made in Germany - основа за изделията BLANCO!
/